Skip to content Go to search

Air Mobility Lab

Idéverksted for fremtidens luftfart

Velkommen til vår forskning!

Har du lyst å bidra til vår forskning om fremtidens luftfart? I vår Air Mobility Lab utforsker vi muligheter for fremtidens ‘air mobility’ med utgangspunkt i dine konkrete reisebehov der du bor.

Vi inviterer deg til å bidra til ny kunnskaputvikling og håper du vil kunne ta deg noe tid til å besvare våre undersøkelser. Her på denne siden finner du tilgang til en spørreundersøkelse (#Lab1). Videre finner du tilgang til en undersøkelse som tar deg med på en kreativ reise med nullutsluppsfly (#Lab2). Vi gjennomfører også fysiske workshops med konkrete reisene i ulike regioner (#Lab3). Her vil du kunne oppleve en virtuell flytur med et elektrisk helikopterfly (eVTOL) med våre VR briller og vi vil sammen med deg eksperimentere med noen tanker om dine reisebehov.

Takk for at du bidrar til omstillingen til grønn luftfart!

(Denne siden er under utvikling – våre analyse verktøy vil om kort tid være tilgjengelige)

#Lab1

Har du lyst å dele din kunnskap med oss i vår Spørreundersøkelse om fremtidens luftfart?

#Lab2

En kreative undersøkelse som tar deg med på en reise med nullutslippsfly.

#Lab3

Vi organiserer kreative workshops og samskaping i din region

Regionale innovasjonspartnerskap

  • Lofoten

    Les mer om Lofoten som partner i Air Mobility Lab

  • Varanger

    Les mer om Varanger som partner i Air mobility Lab

  • Vestlandet

    Les mer om Vestlandet som partner i Air Mobility Lab

Strawberry partner i Air Mobility Lab

Widerøe Zero inngår et strategisk partnerskap med hotellkonsernet Strawberry og infrastrukturselskapet Seabrokers for utvikling av brukersentrerte kunderreiser med eVTOLs (helikopterfly).

Strawberry vil med sin unike kunnskap om brukernes reiseadferdt bli en viktig partner i vår Air Mobility Lab. For samarbeidet skal vi samle eksperter innen ‘customer experience’, reiseliv og brukerdreven innovasjon fra alle selskaper til utvikling av fremtidsrettede mobilitetsløsninger i segmentet vertikal take-off and landing (eVTOL).

“I vår Air Mobility Lab utvikler vi fremtidens mobilitet sammen med menneskene i våre partnerregioner. Vi tar med dette i bruk moderne innovasjonsmetoder for å håndtere transformasjonen i norsk luftfart. Vi ønsker med våre regionale innovasjons-labs å være i spissen for utvikling av smart mobilitet innen regional luftfart. Med vår Air Mobility Lab tar vi utgangspunkt i menneskenes konkrete behov og etablerer kundedreven innovasjon for fremtidens luftfart.”

Bjørn Klimek – leder for Widerøe Zero sin Air Mobility Lab

Siste nytt!

Julia Rosenlund Amaro er vårt nyeste tilskudd til vår Air Mobility Lab. Julia er ansatt som Research Consultant ‘Future Air Mobility’ og vil lede våre regionale partnerskap.

Interessert? Du finner Julia på Linkedin.

Interessert?

Er du interessert i arbeidet med vår Air Mobility Lab? Da er du velkommen til å ta kontakt med oss!